Esküvő Classic- Imagine Wedding Show

Az Esküvő Classic Magazin a 2023-as évben is segítségére volt azoknak a pároknak, akik már tervezgetik a Nagy napjukat. A február 25-én megrendezett eseménynek a Kempinski Hotel Corvinus adott otthont, így egy gyönyörű helyszínen gyűlhettek össze azok a szolgáltatók, akik segítségére lehetnek egy párnak életük legfontosabb napján

Az a megtiszteltetés ért, hogy én is kiállíthattam a termékeimet ezen az eseményen. Bemutathattam a menyasszonyi csokrokból készült emlékőröket, a szülőköszöntő ajándékként leggyakrabban választott kis lámpásaimat és többszintes kínálóimat, illetve az esküvőkön ültetőkártyaként is felhasználható poháralátéteimet.     

Az eseményen közel 600 érdeklődő jelent meg, ami a szervezők elképzelését is túlszárnyalta. A vendégek kíváncsian nézelődtek a kiállítók standjainál és a kérdéseikre is kielégítő választ kaptak minden kiállítótól.       

A saját termékeim közül a legnagyobb sikert a menyasszonyi csokrokból készült emlékőrök és a szárított virágokkal díszített hangulatvilágítások aratták. Rengeteg kedves, elismerő szóval bíztattak a résztvevők, ami hihetetlenül jól esett. Sokan jelezték, hogy örömmel látják, hogy Magyarországon is elérhető ez a virágtartósítási módszer, mivel eddig csak külföldi videókban találkoztak vele.   

Ezúton is szeretném megköszönni az Esküvő Classic Magazinnak a lehetőséget és minden kedves érdeklődőnek a kedves, dicsérő szavakat! 

Íme, néhány pillanatkép a kiállításról: 

 

 

 

 


Régebbi bejegyzés Újabb bejegyzés


Szólj hozzá

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a megjegyzéseket közzétételük előtt jóvá kell hagyni